Få et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularer herunder.

Jo flere informationer vi får jo nemmere kan vi hjælpe.

 

Vælg hvilken varmepumpe du skal bruge
Vælg boligtype
Vælg varmeinstallation
Skriv hvornår huset er opført
Skriv hvor mange etager huset er på
Skriv husets m2 her
Skriv dit telefonnummer her
Skriv dit navn her
Skriv din E-mail adresse her
Skriv en besked her hvis du har mere du vil tilføje

Vi har tid til alle vores kunder og til alle typer af spørgsmål vedrørende varmepumper.

Er du i tvivl om hvilken varmepumpe, der passer til dit behov, kan vi med informationerne sende dig et forslag til at starte med.

Hvis du udfylder formularen her, så vi ved hvad din henvendelse omhandler, udfyld så meget som muligt og tilføj gerne en kommentar med yderligere informationer så tager vi kontakt til dig inden for 24 timer.

Du kan naturligvis også velkommen til at ringe til os på 22 33 06 04 hvor vi kan tage en snak om valg af varmepumpe og andre spørgsmål.

Vi besvarer din henvendelse inden for 24 timer, også i weekenden.

Skal vi finde den rigtige luft til luft eller luft til vand varmepumpe sammen?

Vi ved godt at det kan være svært at finde rundt i de mange forskellige mærker af  varmepumper - De kan jo nærmest det samme. Alt efter dit behov og forbrug, kan den rette varmepumpe dog variere.

sk-varmepumper tilbyder derfor professionel hjælp og rådgivning til valg af luft til luft og luft til vand varmepumpe. Det er naturligvis gratis at modtage et uforpligtende tilbud fra os.

Vi har valgt at specialisere os inden for markeds to bedste mærker, som efter vores overbevisning er Fujitsu og Daikin, netop for at dygtiggøre os inden for de 2 top mærker. Har du andre ønsker så kigger vi naturligvis gerne på det også. Det kunne være Panasonic, Mitsubishi, Hitachi, Innova osv. som også er rigtig gode mærker. Vi bruger kun danske grossister der garantere reservedels garanti i ca. 10 år frem.

Hvis du allerede ved hvilken varmepumpe du skal bruge, så kan du bestille den direkte i vores webshop ( max 4 meter rør mellem inde og udedel ) Vi kontakter dig inden for 24 timer vedr. monteringsdato.

Udfyld skemaet, skriv evt. en kommentar om dit ønske/behov, så kontakter vi dig via e-mail eller telefon med et forslag til en passende varmepumpe.

6 gode grunde til at vælge sk-varmepumper

Vi giver os tid til alle henvendelser, hvilket betyder at du roligt kan ringe eller skrive til os. Vi synes naturligvis selv, at du bør vælge os som forhandler og installatør af din nye luft til luft eller luft til vand varmepumpe.

Derfor får du 6 gode grunde til at vælge os.

  • Vi forhandler kun Kvalitetsprodukter - Varmepumpe-mærker, hvor vi kan stå inde for kvaliteten.
  • Vi yder altid god kundeservice - Du kan altid få fat på en medarbejder. Tager vi ikke telefonen så ringer vi tilbage hurtigst muligt.
  • Vi står for hurtig levering - Vi har alle vores varmepumper på lager hos danske grossister. Køber du nu, kan vi typisk levere og montere inden for 7-14 dage efter ordre er modtaget.
  • Gode kundeoplevelser- Vi har rigtig mange tilfredse kunder. Både privat og erhverv.
  • Mulighed for service/eftersyn. Mange virksomheder er hurtige til at tilbyde dig en varmepumpe, men det er langt fra alle, der de følgende år kan klare din service/eftersyn af din varmepumpe - vi kan.
  • Du har mulighed for delbetaling hos sk-varmepumper igennem SparXpres. Eksempel, Fujitsu Prestige 12 splitanlæg til kr. 15.898.- koster kr. 344.- pr. måned i 60 måneder, du kan se mere her Fujitsu Prestige 12 varmepumpe

Fujitsu Prestige

Fujitsu Style varmepumpe

Fujitsu waterstage

Daikin Perfera

Daikin luft/luftDaikin erfera

Daikin-Altherma-3

Daikin-Altherma-3Daikin-Altherma-3-H-W-EABX-D9W