Eftersyn

Salg af varmepumper - luft/luft og luft/vand

Varmepumpeservice på Sjælland

Eftersyn af varmepumpe og klimaanlæg

Når man overholder sine eftersyn af varmepumpen, resulterer det i et anlæg, som ikke blot holder længere, men ligeledes yder mere og opretholder sin optimale funktion ved at mindske elforbruget.

Filtrene på varmepumpens indedel tiltrækker støv, hvilket medfører, at luftgennemstrømningen gradvist bliver dårligere. Tilsvarende bliver varmepumpens udedel tilstoppet af blade, snavs mv. Det resulterer i, at varmepumpen skal arbejde mere for at opretholde den ønskede temperatur. Dette betyder, at jo mere varmepumpen er tilstoppet, jo lavere er ydeevnen og des højere bliver elforbruget.

Hos SK-varmepumper har vi den nødvendige viden og ekspertise til at udføre korrekt eftersyn af varmepumper. Et eftersyn handler nemlig ikke udelukkende om at rense et anlæg, men ligeledes er det vigtigt, at en varmepumpe indeholder den helt rigtige mængde kølemiddel for at kunne opretholde sin optimale funktion. Afsluttende sikrer vi os, at kunden anvender sit anlæg optimalt.

Vores personale har flere års erfaring indenfor kølebranchen og er godkendt af KMO (Kølebranchens miljøorganisation) . KMO Nr. 2 18 05637

Vores virksomhed udfører eftersyn af varmepumper/klimaanlæg af alle mærker.

PRIS FRA 799,- incl. moms og kørsel.

Ved større opgaver køre vi gerne til Fyn og Jylland, kontakt os gerne hvis du mener i har nogle opgaver vi kan klare for jer.