Eftersyn

Salg af varmepumper - luft/luft og luft/vand

[booking]

Du kan nu igen bestille tid til eftersyn, der tages stadig forbehold for coronavirussen.

Eftersyn af luft/luft tager ca. 2 timer incl. kørsel.

Eftersyn af luft/vand tager lidt længere tid, sæt derfor 2 tider af hvis du skal have lavet eftersyn på luft/vand varmepumpe.

Når man overholder sine eftersyn af varmepumpen, resulterer det i et anlæg, som ikke blot holder længere, men ligeledes yder mere og opretholder sin optimale funktion ved at mindske elforbruget.

Filtrene på varmepumpens indedel tiltrækker støv, hvilket medfører, at luftgennemstrømningen gradvist bliver dårligere. Tilsvarende bliver varmepumpens udedel tilstoppet af blade, snavs mv. Det resulterer i, at varmepumpen skal arbejde mere for at opretholde den ønskede temperatur. Dette betyder, at jo mere varmepumpen er tilstoppet, jo lavere er ydeevnen og des højere bliver elforbruget.

Hos SK-varmepumper har vi den nødvendige viden og ekspertise til at udføre korrekt eftersyn af varmepumper. Et eftersyn handler nemlig ikke udelukkende om at rense et anlæg, men ligeledes er det vigtigt, at en varmepumpe indeholder den helt rigtige mængde kølemiddel for at kunne opretholde sin optimale funktion. Afsluttende sikrer vi os, at kunden anvender sit anlæg optimalt.

Vores virksomhed udfører eftersyn af varmepumper/klimaanlæg af alle mærker.

PRIS FRA kr. 799,- incl. moms og kørsel. Luft/luft

PRIS FRA kr. 1199,- incl. moms og kørsel. Luft/vand

Prisen er uden materialer som kølemiddel og andre reservedele.

Se efter nye produkter under fanen produkter https://www.sk-varmepumper.dk/produkter/